ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3.2.

Дата реєстрації:

06.06.2024

Проголосовано:

06.06.2024 11:19:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3.2.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА


___ сесія _____________ скликання



РІШЕННЯ


від «___ »__________2024 року № ___

 

Про присвоєння

імені Володимира Івасюка

Стебницькій  дитячій

музичній школі

           

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від______№____, з метою увіковічнення імені відомого українського композитора-виконавця, одного із основоположників української естрадної музики, музиканта, мультиінструменталіста, поета, Героя України, Лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, враховуючи його величезний внесок у розвиток музичної культури України ХХ століття,  відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій від 24.05.2012 р. №4865-VI, протоколу п’ятого засідання  комісії з питань проведення заходів дерусифікації та перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади від 02.02.2023 року, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол  №______ від _____2024 р.), керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

           

            1. Присвоїти Стебницькій дитячій музичній школи Дрогобицької міської ради Львівської області ім’я Володимира Івасюка.

             2. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Й.Ханас) та Стебницькій дитячій музичній школі (Г.В.Лемех) внести необхідні зміни в установчі документи наведеного вище закладу, забезпечити проведення державної реєстрації та інших дій з присвоєння закладу імені Володимира Івасюка.

3. Виконання цього рішення покласти на начальника Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради В.Ханаса.

  1. . Контроль за виконання даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицая).                                                                                    


 

Міський голова                                                                                  Тарас КУЧМА