ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3.1.

Дата реєстрації:

06.06.2024

Проголосовано:

06.06.2024 11:18:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3.1.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА


___ сесія _____________ скликання



РІШЕННЯ


від «___ »__________2024 року № ___

 

Про присвоєння

імені о. Северина Сапруна

Дрогобицькій  дитячій

музичної школи №1

           

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від______№____, з метою увіковічнення імені священика, видатного музиканта, композитора, хорового диригента, поета о. Северина Сапруна, враховуючи його багатогранний, неоціненний внесок в організацію суспільного, культурно-мистецького життя у Галичині, відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій від 24.05.2012 р. №4865-VI, протоколу п’ятого засідання  комісії з питань проведення заходів дерусифікації та перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади від 02.02.2023 року, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол  №______ від _____2024), керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

           

            1. Присвоїти Дрогобицькій дитячій музичній школи №1 Дрогобицької міської ради Львівської області ім’я о. Северина Сапруна.

             2. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Й.Ханас) та Дрогобицькій дитячій музичній школі №1 (Р.В.Яворський) внести необхідні зміни в установчі документи наведеного вище закладу, забезпечити проведення державної реєстрації та інших дій з присвоєння закладу імені о. Северина Сапруна.

3. Виконання цього рішення покласти на начальника Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради В.Ханаса.

  1. . Контроль за виконання даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицая).                                                                                    


 

Міський голова                                                                                  Тарас КУЧМА