ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30
Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність під об’єктом нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від ______________ 2024 року  № ____
 
Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки та включення в перелік
земельної ділянки несільськогосподарського
призначення, яка підлягає продажу
у власність під об’єктом нерухомого майна
 
Розглянувши заяву юридичної особи та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12, 127, 128, ч. 2 ст. 134, 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, в порядку статей 25, 26 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
                   
1. Затвердити Дрогобицькій районній спілці споживчих товариств         (М. ЗАДОРОЖНИЙ) матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 513 кв. м. на вул. Дрогобицька, 36,        с. Лішня Дрогобицького району, кадастровий номер 4621284800:01:006:0078, для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
         2. Включити Дрогобицькій районній спілці споживчих товариств         (М. ЗАДОРОЖНИЙ) в перелік земельну ділянку несільськогосподарського призначення під об’єктом нерухомого майна, яка підлягає продажу                   у власність, площею 513 кв. м. на вул. Дрогобицька, 36, с. Лішня Дрогобицького району, кадастровий номер 4621284800:01:006:0078, для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради вчинити необхідні юридичні дії щодо державної реєстрації речового права на земельну ділянку, зазначену в п. 1 цього рішення за Дрогобицькою міською радою Львівської області.
4. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутись в  Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної  ділянки.
           5. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума  авансового  внеску  зараховується  до ціни  продажу  земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної  ділянки  сума  авансового   внеску не повертається».
           6. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, міському голові міста Дрогобича (Тарас КУЧМА) укласти у встановленому порядку угоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
          7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин  (Марта СЛОТИЛО).
 
 
Міський голова                                                                                                 Тарас КУЧМА