ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про затвердження Програми     забезпечення ефективної діяльності  ТСЦ №4642 РСЦ ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській    областях на 2024 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від _______2024 року №______
 
 
Про затвердження Програми                                                                                                        
забезпечення ефективної діяльності                                                                      
ТСЦ №4642 РСЦ ГСЦ МВС у Львівській,                                                                 
   Івано-Франківській та Закарпатській                                                                  
областях на 2024 рік

 
З метою забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням покладених завдань на територіальний сервісний центр №4642 регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській                                                                   областях, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ____________ №____),  керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення ефективної діяльності                                                                       ТСЦ №4642 РСЦ ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській                                                                   областях на 2024 рік, що додається.
2.  Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах затверджених асигнувань у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади.
3.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій.
 
 
Міський голова                                                        Тарас КУЧМА