ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6.8.
Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____  сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від  ______________________ р. № _____
 
Про внесення змін до рішень
Дрогобицької міської ради
 
         Беручи до уваги службову записку управління майна громади № 341 від 10.05.2024 р.,№ 345 від 14.05.2024 р., № 348 від 14.05.2024 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 54 від 28.05.2024 року), керуючись ст. ст. 25, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
  1. Внести зміни в п. 2 рішення Дрогобицької міської ради від 30.11.2023 р. № 1993 «Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону» у частині площі та викласти в наступній редакції:
«2. Включити в Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення комунальної власності територіальної  громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 11, площею 22,4 м.кв.».
  1. Внести зміни у п. 2 рішення Дрогобицької міської ради № 1516 від 02.03.2023 р. «Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про приватизацію нежитлової будівлі та приміщень шляхом аукціону» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 46, площею 32,1 м. кв.».
  1. Внести зміни в п. 3 рішення Дрогобицької міської ради від 26.01.2023 р. № 1445 «Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону» у частині площі та викласти в наступній редакції:
«3. Включити в Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлову будівлю комунальної власності територіальної  громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Дережичі, вул. Шкільна, 10/13, площею 297,6 м. кв.».
         4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
         5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю. О.).
 
Міський голова                                                                         Тарас  КУЧМА