ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6.7.
Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____  сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від  ______________________ р. № _____
 
Про внесення змін до договору оренди
нерухомого майна, що належить
до комунальної власності
 
         Беручи до уваги звернення начальника відділу охорони здоров’я № 454 від 02.05.2024 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 54  від 28.05.2024 року), керуючись ст. ст. 25, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
  1. Внести зміни в п. 4.1. Договору № 45 оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності у частині площі та викласти в наступній редакції:
«4.1. Інформація про об’єкт оренди-індивідуально визначене майно. Нежитлове приміщення площею 143,8 м. кв. (виготовлення пам’ятників), яке розташоване в одноповерховій нежитловій цегляній будівлі.».
  1. Комунальному некомерційному підприємству Дрогобицької міської лікарні № 1 Дрогобицької міської ради:
    1. підготувати додаткову угоду про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності;
    2. здійснити перерахунок орендної плати відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 483 від 03.06.2020 р.
          3. Виконання даного рішення доручити комунальному некомерційному підприємству Дрогобицької міської лікарні № 1 Дрогобицької міської ради.
          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю. О.).
 
 
Міський голова                                                                         Тарас  КУЧМА