ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6.5.
Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей  

   ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 ___сесія восьомого скликання
                                                   Р І Ш Е Н Н Я
від  ________________________  р. № ____
 
Про надання дозволу на
безкоштовну передачу
матеріальних цінностей
 
Розглянувши  звернення  виконавчого комітету Дрогобицької міської ради № 3-34/3026 від 16.05.2024 р., №3-35/3102 від 22.05.2024р.,, з метою ефективного використання матеріальних цінностей, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 54 від 28.05.2024 року), керуючись ст. ст. 25,26,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада вирішила:
          1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, згідно з додатком № 1.
1.1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком № 1.
           2. Виконання даного рішення покласти на управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
           3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю.О.).
 
Міський голова                                                                                Тарас КУЧМА