ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6.4.
Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
 
від ____________________ № ______
 
 
Про підтвердження факту перебування
об’єктів нерухомого майна в комунальній
власності територіальної громади в особі
Дрогобицької міської ради Львівської області
 
З метою проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, беручи до уваги службову записку управління майна громади № 339 від 10.05.2024 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 54 від 28.05.2024 р.), керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада вирішила:
  1. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – групи нежитлових приміщень, площею 94,2          кв.м., що знаходяться за адресою: вул. Данила Галицького, 8, м. Дрогобич,  Львівської області.
  2. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – групи нежитлових приміщень №133,  площею 32,1 кв. м., що знаходяться за адресою: вул. В. Великого, 46, м. Дрогобич, Львівської області.
  3. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – групи нежитлових приміщень № 9,  площею 22,4 кв. м., що знаходяться за адресою: вул. Шкільна, 11, м. Дрогобич, Львівської області.
  4.   Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
          5. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
          6.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю.О.).
 
 
 
 
Міський голова                                                                            Тарас КУЧМА