ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6.1.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
від ______________ 2024 року № _________
 
Про прийняття у комунальну власність
Дрогобицької міської територіальної громади
захисної споруди на вулиці С. Бандери, 8
 
 
З метою впорядкування та приведення до відповідного технічного стану захисної споруди, відповідно до ст.142 Конституції України, ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільного Кодексу України, Наказу Міністерства внутрішніх справ від 09.07.2018 № 579 Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту. Беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № __ від __________), міська рада вирішила
 
1. Прийняти у комунальну власність об’єкт нерухомого майна (захисної споруди цивільного захисту) - сховище №49734, пл. 680 м2, яке в процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ "Дрогобицький завод Схема" та розташоване за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. С. Бандери, 8 та на теперішній час безхазяйна.
2. Визначити балансоутримувача захисної споруди, вказаного в п.1 рішення – комунальне підприємство «Екран-Сервіс» (О. Томашенко), об’єкт буде:
- використовуватись виключно за цільовим призначенням (захисні споруди цивільного захисту) з недопущенням відчуження у приватну власність.
3. Балансоутримувачу захисної споруди виготовити технічну документацію з інвентаризації приміщення сховища, а також провести роботи для приведення його в готовність.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).
 
Міський голова                                                                           Тарас КУЧМА