ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5.12.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення  

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від _____________ 2024 року № _____
 
Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для іншого
сільськогосподарського призначення
 
Розглянувши заяву фізичної особи, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних  відносин (протокол №84 від 15.05.2024р.), керуючись ст.12, ч.1 ст.116 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
 
1. Надати Калакуняку Ігорю Мар’яновичу, прож. м. Дрогобич, дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 8404 кв. м. на вул. І.Франка, 1/6 в с. Унятичі Дрогобицького району, для іншого сільськогосподарського призначення, з метою подальшої передачі в оренду під об’єктом нерухомого майна (Договір купівлі-продажу частини нежитлової будівлі від 28.03.2017р. та договір купівлі-продажу частини нежитлової будівлі від 04.04.2017р.).
 
         2. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Розроблення проекту землеустрою проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).
 
 
Міський голова                                                                             Тарас КУЧМА