ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5.10

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від _____________ 2024 року № _____
 
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж частини
земельної ділянки, на яку поширюється
право сервітуту
 
Розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «ІСТРЕЙТ» (Тетяна АЛЕКСЮК) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №85 від 22.05.2024р.), керуючись ст. 12, ч. 11 ст. 791, ст. 100, ст. 123 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а:                                        
 
1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ІСТРЕЙТ» (Тетяна АЛЕКСЮК) дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 1734 кв. м. на майдані Т.Шевченка, 5 в м. Стебнику, кадастровий номер 4610670500:01:016:0036, з приведенням у відповідність до класифікатора видів цільового призначення земельних ділянок, змінивши вид цільового призначення зазначеної вище земельної ділянки із земель «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» у землі «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
2. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).
   
Міський голова                  Тарас КУЧМА