ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5.9.
Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки - землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від _______________ 2024 року №
 
 
Про надання дозволу 
на виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділянки - землі запасу
(земельні ділянки кожної категорії земель,
які не надані у власність або користування
громадянам чи юридичним особам)
 
Розглянувши заяву Василенка Я.М., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 84 від 15.05.2024р.), керуючись ст.12, ст.791 Земельного кодексу України, ст. 19, 25, 57 Закону України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1.  Надати Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (Ірина КІС) дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 12,1407 га, кадастровий номер 4621282100:04:000:0404 за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району з цільовим призначенням - землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам).
2. Юридичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Фінансування робіт із виготовлення документації, зазначеної в п. 2 цього рішення, покласти на Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради ( Ірина КІС).
 
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).
 
 
Міський голова                                                                                              Тарас КУЧМА