ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5.5.
Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки  

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від _____________ 2024 року № _____
 
Про затвердження матеріалів
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної
ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду
земельної ділянки
 
Розглянувши звернення фізичної особи та матеріали технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 84  від 15.05.2024р.), керуючись ст.12, ч. 9 ст. 92, ст. ст. 93,122,123,186 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Іванціву Богдану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, матеріали технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 50 кв. м. на вул. П. Орлика, 9 А, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:003:0124, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. 
2. Надати Іванціву Богдану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, в оренду земельну ділянку міськземфонду під об’єктами нерухомого майна площею 50 кв. м. на вул. П. Орлика, 9А, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:003:0124, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, строком на 3 роки. 
3. Фізичній особі, вказаний у п. 2 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідний пункт цього рішення втрачає чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичній особі, вказаній у п. 2 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
          4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).
 
Міський голова                                                                            Тарас КУЧМА