ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

09.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5.1.
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від _____________ 2024 року № _____
 
 
Про відмову у наданні дозволу на
виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки для
будівництва та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку
 
Розглянувши заяву юридичної особи, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 81 від 04.04.2024р.), керуючись ст.12, ч. 3 ст.123, ч. 1 ст. 134 Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»  і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада в и р і ш и л а:
     
1. Відмовити ОСББ «Солевар 108/3» (Марія КОВАЛЬ) у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1230 га на вул. Самбірській, 108/3,                        м. Дрогобич, для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, у зв’язку із відсутністю на земельній ділянці об’єкта нерухомого майна.
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).
 
 
Міський голова                                                                               Тарас КУЧМА